2020-11-01 07:52:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Előfordulhat, hogy a pénzügyei most változásokon mennek keresztül

Napi horoszkóp november 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a párkapcsolati kérdések fontossá válnak, közeli személyes kapcsolatai boldoggá tehetik ezt a ciklust. Ha egyedülálló, akkor most mindenképpen elhatározza, hogy társat keres magának, ezért most akár kompromisszumra is képes.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Párkapcsolatát érzelmi szélsőségek jellemezhetik, az érzelmi összefonódás is lehetséges, de lehet, hogy arra érez ösztönzést, hogy megváltoztassa környezetét és erre próbálja rávenni partnerét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Előfordulhat, hogy a pénzügyei most változásokon mennek keresztül, és jó időszak rossz szokások megszüntetéséhez is. Szerelmével vagy gyermekeivel hatalmi harcokba is keveredhet a mai napon, törekedjen a helyzetet elsimítani.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha el tudja kerülni az érzelmi küzdelmeket, vagy a vitákat a pénzügyek körül, és nem ragaszkodik olyan rögeszmésen a saját nézetéhez, akkor átvészelheti ezt a mai napot. Közlekedés, éles szerszámok – ezekkel legyen óvatos!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Önnek most hatalmas energiakészlete van, jó lenne, ha kemény fizikai munkát végezne, vagy céljai megvalósítása érdekében vetné be, különben feszültté teheti ez az állapot. Legyen tekintettel az etikus viselkedésre, és álljon ellen annak a késztetésének, hogy most megtorolja bosszúságait.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez egy nagyon nehéz érzéseket közvetítő nap, de szerencsére a bolygók kisegítik ma önt ebből az ólmos hangulatból. Ha egy kicsit a kreativitás felé fordul, megfeledkezik borongós gondolatairól.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most igazán elemében van, bár kidomborodik kissé csélcsap természete, mert nehezen birkózik meg a hétköznapok valóságával és az élet gyakorlati korlátaival. Mindig egy szebb, ragyogóbb horizont után vágyódik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Találkozhat valakivel, akivel közös az érdeklődésük. A Vénusz egy romantikus kapcsolattal is meglepheti önt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Sajnos a sokáig elfojtott konfliktusok a felszínre törhetnek a mai napon. A retrográd Merkúrral lehetősége van reálisan és pragmatikusan megközelíteni a problémáit, ez mindig világos jelzés a sorstól, hogy határozott döntést kell hoznunk a követendő irányról, amikor a Merkúr direktbe fordul.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyszerű alkalom, hogy kisebb összejövetelt rendezzen, vagy otthonában vidám cseverészést folytasson. Kellemes estét tölthet a szeretteivel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Lehetősége van egy meghívásra, egy kellemes eseményre, nem vad szerelmes viszonyra, de egy izgalmas, kényeztetéssel teli kapcsolatra, éljen a lehetőséggel.


Halak: II. 19. - III. 20.

Bár önnek ez eleve nem ismeretlen érzés, de most a szokásosnál is adakozóbb és jótékonykodóbb hangulatban van. A művészetek erőteljes hatást gyakorolnak önre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: